Büyükşehir Belediyesi ESTRAM Şirketi'nde 2 yıldan buyana vatman olarak görev yapan Berkan Ergüt, dersane yöneticisi Bengül Ergüt ile evlendi. Genç çift nikah sonrasında gelin arabası olarak kullandıkları bir otomobille Yeni Bağlar Mahallesi'ndeki Havacılık Müzesi önündeki tramvay durağına geldi. Çifti burada tramvay çalışanları ile yakınları karşıladı.

Otogar-Yunus Emre Devlet Hastanesi seferini yapan tramvayı kullanan bir vatman, Havacılık Müzesi durağından tramvaydan inip yerini meslektaşı olan damat Erkan Ergüt'e verdi. Damat Erkan Ergüt de yanına gelin Bengül Ergüt'ü oturttu. Erkan Ergüt, tramvayı 2 durak kullandıktan sonra son durak olan Yunus Emre Devlet Hastanesi önünde tekrar meslektaşına verdi. Damadın tramvayı kullandığını ve yanında da gelini görenler şaşırdı.

Gelin ve damat Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi durağında tramvayda yolcuların bulunduğu bölüme geçti. Çift burada ayakta yolculuk yaparak gelin arabasının bulunduğu Havacılık Müzesi önüne kadar geldi. Tramvayda bulunanlar da çifti kutladı.

Damat Berkan Ergüt, "2 yıldır vatman olarak görev yapıyorum. Evliliğimizde bir anı olarak kalması için nikah sonrası tramvayı kullandım. Eşim için de bu sürpriz oldu" dedi.