Olay, dün saat 21.30 sıralarında 504 sokak 2 numarada meydana geldi. Maden firmasında çalışan Hasan Kalaycı, aralarında yaşadıkları tartışmanın ardından eşi F.K.'yı, kayınpederinin evine bıraktı. Bir süre sonra Hasan Kalaycı, eşini almak için tekrar kayınpederinin evine gitti. Eşini çağırdığı sırada Kalaycı ile kayınpederi A.D. arasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında da A.D., damadı Kalaycı'yı karnından bıçaklayıp yaralandı. Kanlar içinde kalan Hasan Kalaycı, İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Kalaycı'nın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.

Olayın ardından gözaltına alınan A.D., damadının kızını kaçırarak evlendiğini, ona kötü davrandığını, olay sırasında da alkollü olarak evine geldiğini ileri sürdü. A.D., ifadelesi alındıktan sonra savcının talimatıyla serbest bırakıldı. Soruşturma evrakının ise elden Adliye'ye gönderileceği bildirildi.

Yaşananlara tepki gösteren Hasan Kalaycı'nın yakınları ise gelinlerini ailesinin bırakmadığını ve kendilerine karşı kışkırttığını, tartışmanın da bu nedenle çıktığını öne sürdü.



TY(AÖ/SS)