Mark Cuban, 88 metrelik süper lüks yatı ile Yunanistan'ın Leros Adası'ndan bu sabaha karşı Bodrum'a geldi. Dallas'ta yaşayan Cuban, eşi Tiffany Stewart, iki çocuğu ve yakın arkadaşlarının bulunduğu 'Fountainhead' adlı süper lüks yat, Kara Ada açıklarına demirledi. Yattan inen Cuban ve ailesi Bodrum çarşısını ve Bodrum Sualtı Arkeoloji Müzesi'ne gezdikten sonra öğle saatlerinde yata geri döndü.

Sinema salonu, basketbol sahası, yüzme havuzu, her türlü su sporlarının yapılabileceği donanımın bulunduğu, 3 master kabin ve 6 normal kabinli yatta 35 personelin görev yaptığı öğrenildi. Süper lüks yatı gören turistler tarihi mendirek üzerinden bol bol fotoğraf çekti.

Dallas takımının rengi olan mavi renkli tişörtü ve beyaz şapkası ile dikkat çeken Cuban'ın çocukları ile yatın arka tarafına yaptırdığı potada basketbol oynadığı görüldü. Mark Cuban, daha sonra yatta ailesiyle güneşlendi, ardından da havuza girdi.

2000 YILINDA DALLAS MAVERICKS'İ ALDI

1999 yılında Yahoo'yu yaklaşık 6 milyar dolara satarak Forbes zenginler listesinde 296'ncı sıraya yükselen Mark Cuban, 2000 yılında NBA'in güçlü takımlarından Dallas Mavericks'i satın aldı ve pek de başarılı bir tarihi olmayan takımı NBA'in en güçlü takımlarından biri haline getirdi.

Cuban'ın Gökova koyları, Datça ve Fethiye'nin ardından Rodos'a geçerek Akdeniz'de tatilini sürdüreceği belirtildi.



YA(İÖ/CK)