Demre'ye bağlı Beymelek Beldesi'nde eğitim- öğretim yılının ikinci yarısında açılan Ayşe Öğretmen Anaokulu'nda, okulun eksiklerinin tamamlanması için kermes düzenlendi. Okul Aile Birliği Başkanı Özcan Özek ve yönetim kurulu üyeleri, okul için velilerden ve bölge sakinlerinden destek istedi.

6 KEÇİ VE 800 LİRALIK BAĞIŞ

Okulun çağrısına ilk destek, Toros Dağları'nın eteklerinde yer alan Bondo Yaylası'ndaki 10 çobandan geldi. Keçi çobanlığı yapan Ali Teke, Hüseyin Atal, Cemil Uzunboy, Abdullah Altay, Ramazan Keskin ve Ramazan Coşkun, okula 1'er keçi bağışladı. Diğer çobanlar Raşit Coşkun, Süleyman Erol, Selahattin Uzunboy ve Osman Kocauzun ise okula toplam 800 lira yardımda bulundu.

KENDİLERİ TOROSLARDA GÖNÜLLERİ EĞİTİMDE

Çobanlardan gelen yardım karşısında şaşırdıklarını belirten Okul Aile Birliği Başkanı Özcan Özek, yardım yapan çobanların hiçbirinin okulda çocuğu olmadığını söyledi. Özek, "Yardım çağrımıza böyle bir karşılık beklemiyorduk. Çobanların desteği bizi hem şaşırttı hem de duygulandırdı. Herkese örnek olacak bir davranış örneği gösterdiler. Kendileri Toros Dağları'nda, gönülleri eğitimde. Bu yardımları okulun eksiklerini tamamlamak için kullanacağız" diye konuştu.