Cizre Belediye Belediye Başkanı Mustafa Gören ile yardımcısı Nesim Güven'in Nur Mahallesi Botaş Sokak üzerinde bulunan evlerine dün saat 23.30 sıralarında kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarfından ses bombaları atıldı. Ses bombalarının evlerin bahçesine düşmesi nedeniyle can kaybı yaşanmezken, iki evin camları kırıldı.

Başkan Mehmet Gören, evlerine yapılan ses bombalı saldırıları şiddetle kınadığını belirterek, "Belediye Başkanı olarak şu an Cizre'nin temsilcisiyim, Cizre halkı için yılmadan çalışacağım ve çalışmalarıma devam edeceğim. Bedeli ne olursa olsun, ne deseler desinler bu halk için çalışmaya devam edeceğim. Bazı kişi ve kişilerin, rant peşinde olanların önünü kestiğimi herkes biliyor. Bedeli ne olursa olsun geri adım atmayacağım" dedi.

Gören, hiç korkusunun olmadığını ve geri adım atmayacağını da ifade ederek, "Bu halkın iradesine kimse dokunumaz. Bu saldırının arkasında kim olursa olsun ortaya çıkacaktır. Ben Allah'tan başka kimseden korkmam. Allah'ın verdiği canı ancak yine Allah alır. Ben bu halkın parasını kimseye yedirmem" dedi.