Körfez Kent 2'nci Etap Sitelerinde oturan ve bir süredir psikolojik tedavi gördüğü öğrenilen Fatma Yılmaz, bir güvelik şirketinde sorumlu olan eşi Cüneyt Yılmaz'ın evde bulunmadığı sırada geçirdiği cinnet sonucu saat 03.00'da çocukları 11 yaşındaki Y.Ö.Y. ve 17 yaşındaki B.Y.'nin bıçakla boğazlarını kesti. Fatma Yılmaz, ardından bıçağı kalbine sapladı.

Annelerinin bıçak darbelerinden yaralı kurtulan çocuklardan evin büyük kızı B.Y. gece görevde olduğu belirtilen babası Cüneyt Yılmaz'ı arayarak haber verdi. Özel bir güvenlik şirketinde sorumlu olan Cüneyt Yılmaz hemen eve geldi, korkunç manzara ile karşılaşınca sağlık ekiplerini aradı. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri Fatma Yılmaz'ın öldüğünü tespit etti. Annesinin bıçak darbelerinden yaralı kurtulan Y.Ö.Y ve B.Y. Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi`ne kaldırıldı. Durumu ağır olan Y.Ö.Y yoğun bakımda tedavi altına alınırken, B.Y.'nin durumunun daha iyi olduğu öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, Cüneyt Yılmaz'ı da iki çocuğunu yaralayan eşinin intiharıyla ilgili ifadesini almak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürdü.