19 Mayıs Mahallesi'nde oturan Serhat Ertaş, iddiaya göre, geçen perşembe günü akşam saatlerinde Eyüp Göz ile belirlenemeyen bir nedenle tartıştı. Araya giren arkadaşları, iki gencin kavgasını büyümeden önledi. Bir gün sonra işe gitmek için evden çıkan motosiklet tamircisi Eyüp Göz, 19 Mayıs Mahalle Muhtarlığı'nın bulunduğu parktan geçerken Serhat Ertaş ile karşılaştı. İki genç yeniden tartışmaya başladı. Tartışmanın yumruklu kavgaya dönüşmesi üzerine Eyüp Göz yanında taşıdığı bıçağı Serhat Ertaş'ın sol bacağına sapladı. Serhat Ertaş, aldığı bıçak darbesiyle yaralandı. Adana Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Serhat Ertaş, bıçağın atardamarı kesmesi nedeniyle 13 ünite kan verilmesine karşın kurtarılamadı.

'10-15 KİŞİ SALDIRMAK İSTEDİ'

Olayın ardından Cinayet Büro Amirliği ekiplerince yakalanan Eyüp Göz, ifadesinde "Olaydan bir gün önce 10- 15 kişi geldi. İçlerinden biri yanımda bulunan arkadaşımı gösterdi. Ona saldırmak istediler. Ben araya girdim. Olay günü de yine gelerek ellerindeki sopalarla saldırmak istedi. Ben de üzerimde taşıdığım bıçakla kendimi savundum" dedi.

İfadesinin ardından çelik yelek giydirilerek adliyeye sevk edilen şüpheli, basın mensuplarına "Yanlış bir şey yazmayın" diye seslendi.