Akdeniz Üniversitesi'nde (AÜ) çift kol nakli yapılan Atilla Kavdır taburcu olduktan sonra Kepez İlçesi'ndeki evine gitti. Kavdır'ın ilk isteği ise makarna oldu.

Hastaneden ailesiyle birlikte saat 18.00'de çıkan Atilla Kavdır, kendisine özel olarak yapılan tekerlekli sandalye ile ambulansa bindirildi. Ambulans, sarsıntıya karşı yavaş ilerlerken, yaklaşık 40 dakika süren yolculuğun ardından Atilla Kavdır'ın Esentepe Mahallesi'ndeki evine ulaşıldı. Kapıda çocukları ve akrabalarının meraklı gözlerle beklediği Atilla Kavdır, hastane personeli tarafından ambulanstan indirildi.

EVİMİ ÇOK ÖZLEMİŞTİM

Burada basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Kavdır, eve gelmiş olmaktan çok mutlu olduğunu söyledi. Bundan sonra çocuklarının yanında olacağını dile getiren Atilla Kavdır, "Evimi tabi ki çok özledim. Artık belirli günlerde hastaneye gidip fizik tedaviye devam edeceğim" dedi.

İLK İŞİM MAKARNA YEMEK

Bir basın mensubunun hastane yemeklerinden sonra en çok hangi ev yemeğini özlediğini sorması üzerine Atilla Kavdır, 'makarna' karşılığını verdi. Ayşe Kavdır da eşinin isteğini kırmayacağını ve akşam evde makarna yapacağını aktardı.

ONU EVDE ÇOK ÖZLEMİŞTİK

Atilla Kavdır'ın kızı 10 yaşındaki Ayşe Esra Kavdır ise babasının boynuna sarılarak yanaklarından öptü. Babasının eve gelmesinden çok mutlu olduğunu anlatan Kavdır, "Onu evde çok özlemiştik. Duygularımı daha fazla nasıl ifade edebileceğimi bilemiyorum" dedi.

FISTIKLI LOKUM DAĞITTILAR

Oğlu 15 yaşındaki İbrahim Kavdır da babası, annesi ve kız kardeşi ile tekrar birlikte olmaktan mutlu olduğunu, babasının eve gelmesinden dolayı çok sevinçli olduğunu söyledi. İbrahim Kavdır, bir kasa fındıklı lokumu da eve gelenlere ve gazetecilere ikram etti.

DOKTORLARA TEŞEKKÜR ETTİ

Baba İbrahim Kavdır ise ameliyatın başladığı günden bu güne 69 gündür yanlarından ayrılmayan doktor, hemşire ve hastane personeline teşekkür etti. İbrahim Kavdır, "Bütün basın mensubu arkadaşlara Atilla ve bize gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ediyoruz. Bundan sonra Atilla'nın sağlığı ve torunlarımın mutluluğu için dua edeceğim" dedi. Daha sonra Atilla Kavdır, yine hastane personelinin yardımıyla merdivenle birinci kattaki evine çıkarıldı.



EA (SU/RT)