Çorum CHP İl Başkanı Cengiz Atlas ile AK Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan arasında ilginç bir olay yaşandı. Çorum CHP Milletvekili Tufan Köse’nin kente yaptığı ziyaret sırasında gazetecilere, "AK Parti iktidarı köylüyü, çiftçiyi perişan etti. AK Parti köylüyü de çiftçiyi de bitirdi" diyerek, eleştirdi. Bu eleştirilere cevap veren AK Parti Çorum İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, "CHP millete hayal satıyor, biz ise hizmet ediyoruz. CHP’li Milletvekili Tufan Köse ne zaman isterse köylere birlikte gider ziyaretlerde bulunuruz. Köylüyü de çiftçiyi de birlikte dinleriz. Hodri meydan" dedi.

Bu sözler üzerine harekete geçen CHP İl Başkanı Cengiz Atlas, "Madem öyle Çorum- İskilip karayolu 3'üncü kilometredeki hayvan pazarında köylülerle biraraya geleceğim. Köylülerin sıkıntılarını dinleyeceğim. Kendisini buraya davet ediyorum" dedi.

Bugün gazetecilerle birlikte hayvan pazarına giden CHP İl Başkanı Cengiz Atlas, yaklaşık bir saat AK Parti İl Başkanını bekledi. İl Başkanı Ceylan’ın gelmemesi üzerine, AK Parti'yi eleştirdi. Atlas, "Mazot almış başını gidiyor. Sattığınız hayvanlar para etmiyor.  Çiftçi olarak köylü olarak sizlerin sorunları almış başını gidiyor. İktidarıyla muhalefetiyle sizlerin sorunlarını burada masaya yatıralım istedim. Ancak onlar bugün maalesef gelemediler. Daha doğrusu karşınıza çıkmaya yüzleri yok. Gelip size hesap veremezler de" diyerek tepkisini gösterdi.

ATA BİNİP BAĞIRDI

Atlas, daha sonra bir ata binerek hayvan pazarına gelmeyen Çorum İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan’a seslenip, "Ahmet Sami Ceylan neredesin?" diye bağırdı. Partililer ise Atlas'ı alkışla destek verdi.

ŞOV YAPTI

AK Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan ise konuyla ilgili yaptığı açıklamada CHP İl Başkanının şov yaptığını söyleyerek, "Halkımızın refah seviyesini ne kadar yükselttiğimizi çiftçimize, köylümüze ne kadar destek olduğumuzu tüm halkımız bilmektedir. Biz şov yapmak için siyaset yapmıyoruz. Biz hizmet için siyaset yapıyoruz. Ben Ankara’ya çağırıldığım için hayvan pazarına gidemedim" dedi.



YÇ(İS/SS)