CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, bir dizi açılış ve ziyaret için Aydın'a gidiyor. Kılıçdaroğlu, havayoluyla önce İzmir'e daha sonra da Aydın'a geçecek. Kılıçdaroğlu, Aydın Belediyesi tarafından 25 Milyon liraya tamamlanan belediye hizmet binasını törenle hizmete açacak. Açılışın ardından Yenipazar'a geçecek olan Kemal Kılıçdaroğlu, burada halkı selamlayacak. Daha sonra 10 Mayıs günü ihale operasyonu çerçevesinde gözaltına alınan CHP'li Kuyucak Belediye Başkanı Ali Ulvi Akoğlu ve Bozdoğan Belediye Başkanı Tümer Apaydın'ı ziyaret edecek. CHP lideri, daha sonra Buharkent'e geçecek.

2014 seçimlerinde büyükşehir statüsüne geçilince mahalleye dönüşecek olan ve 'belediyeme dokunma' kampanyası başlatılan Atça'yı da ziyaret edecek olan Kılıçdaroğlu akşam saatlerine kadar gezisini sürdürecek.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun akşam saatlerinde Didim'e geçeceği, Didim Belediyesi, Didim Turizm Derneği ve İzmir Ekonomi Üniversitesi tarafından hazırlanan proje doğrultusunda yapımı tamamlanan Altınkum Yalı Caddesinin resmi açılışını yapacağı belirtildi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu açılış dolayısıyla düzenlenen Onur Akın'ın sahne alacağı halk konserine katılacağı belirtildi.



CU (KÖ/RT)