CHP Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu öncülüğünde, son günlerde artan terör olaylarını ve Suriye konusunu görüşmek üzere Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni olağanüstü toplantıya çağırmasına, il teşkilatları da parti binalarına astıkları afişlerle destek verdi. CHP Kayseri il yönetimi parti binalarının yanı sıra kentin bazı bölgelerine 'Onlar Oslo'ya CHP Parlamentoya' yazılı afişler astı.

CHP İl Başkanı Sadık Atila, son günlerde Türkiye’de terör başta olmak üzere önemli olayların yaşandığını ancak bu olaylar karşısında AKP iktidarının duyarsız bir tutum sergilediğini söyledi. Atila şöyle konuştu:

"Ülke sorunlarının çözümü için en meşru zemin parlamentodur. Çünkü millet iradesi oradadır. CHP’nin bu duyarlı çağrısına olumsuz cevap verenler ya da aldırış etmeyenler, halka günü geldiğinde hesap vereceklerdir. Bu yüzden biz de tepkimizi ve genel başkanımıza olan desteğimizi il ve ilçe teşkilatlarının yanı sıra kentin bazı bölgelerine astığımız, 'Onlar Oslo'ya CHP Parlamentoya' afişleri ile dile getirmek ve bu yolla da vatandaşımızın dikkatini konuya çekmek istedik"



CZ(OE/COŞ)