Derince'de pazartesi sabahı bir otomobilin bagajında alnından vurulmuş olarak bulunan 37 yaşındaki Uğur Başkan'ın daha önce işlediği cinayet suçundan cezaevinde tutuklu bulunduğu sırada 'iyi hal izni' alarak çıkan Özkan Tahnaz tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Polis, Tarhan'ı ararken bu kişinin aynı gece daha önce boşandığı ve Derince İlçesi'nde oturan eski eşi Aylin G. ile ilişkisi olduğunu öne sürdüğü Fatih Tınaz'ı da ayağından vurduğu, Marmara Ereğlisi'nde Hakan Sert'i de öldürdüğü belirlendi.

Cinayetleri işlediği günün akşamında yakalanarak sorgulanırken 3-4 kişiyi daha öldürmeyi planladığını söyleyen Özkan Tahnaz, bugün sevk edildiği Kocaeli Adliyesi'nde tutuklandı.

Özkan Tahnaz tarafından Marmara Ereğli'de başından vurularak öldürülen evli ve 3 çocuk babası Hakan Sert'in cenazesi, İstanbul Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsinin tamamlanmasının ardından Akyazı'nın Taşyatak Köyü'nda toprağa verildi. Cenaze törenine öldürülen 33 yaşındaki Hakan Sert’in çocukları 10 yaşındaki Pınar, 6 yaşındaki Özkan ve 2.5 yaşındaki İrem de katıldı.



EA,OU,AO(MB/İD)