Olay, geçen 28 Ocak günü 2976 Sokak'taki evde meydana geldi. Eşinin evrakta sahtecilik suçundan cezaevine girmesinin ardından Deniz Uçar, çocuklarına bakabilmek için bir konfeksiyon firmasında çalışmaya başladı. Ancak cezaevinde bulunan Murat Uçar eşinin çalışmasına karşı çıktı. Buna rağmen çalışmayı sürdüren eşinin, işyerinin sahibiyle ilişkisi olduğundan şüphelenen Murat Uçar, bir süredir hazırladığı planı uygulamaya koydu.

FİRAR ETTİ, DEHŞET SAÇTI

Tutuklu bulunduğu Aydın Sultanhisar Yarı Açık Cezaevi’nden geçen 25 Ocak’ta firar eden Murat Uçar, gizlice İzmir’deki evine gitti. Uçar, işten ayrılmasını istediği eşinin kendisine olumsuz yanıt vermesi üzerine tartışmaya başladı. Kızları 15 yaşındaki T.U.  ile 17 yaşındaki Ö.U.’nun da bakımsız ve sağlıksız gördüğünü söyleyen Murat Uçar, yanında bulunan bıçakla karısını saldırdı. Talihsiz kadın, bacaklarından ve göğsünden aldığı bıçak darbeleriyle ağır yaralandı. Çıkan sese uyanan kızlarının ihbarı üzerine eve giden polis ve sağlık ekipleri, kanlar içerisinde bulunan Deniz Uçar'ı hastaneye kaldırdı.

'KIZLARIMA İYİ BAKMADI'

Olayın ardından kaçan Murat Uçar, polisin takibi sonrasında geçen çarşamba günü akşam saatlerinde yakalandı. Gözaltına alınan Murat Uçar ifadesinde, karısını karşı çıkmasına rağmen çalıştığı ve kızlarına iyi bakmadığı için bıçakladığını söyledi. Murat Uçar, işlemlerin ardından sevk edildiği adliyede tutuklandı.

TY(İÖ/COŞ)

T.U.:Tuğçe Uçar

Ö.U.:Özlem Uçar