Olay dün geceyarısı Bucak Süleyman Demirel Bulvarı eski belediye kantarı mevkiinde meydana geldi. Bucak Sanayi Sitesi'nde oto elektrikçiliği yapan M.A.K., bir müşterisine ait olduğu belirtilen 03 DD 928 plakalı kamyonetle önce trafik lambası direğine, ardından da kaldırımdaki elektrik direğine çarptı. Sürücü M.A.K. kazadan yara almadan kurtuldu. Kazadan sonra olay yerine gelen polis, M.A.K.'ye alkollü olarak araç kullanmaktan 650 lira ceza yazdı. Araç da kaza yerinden otoparka çekildi.

Sinirlenen M.A.K. bu kez evine giderek pompalı av tüfeğini alarak saat 02.15 sıralarında Antalya- Burdur Karayolu üzerinde kavşağa gelerek, hem elindeki birayı içti hem de kavşaktaki trafik lambalarına teker teker ateş etti. Trafik lambalarına hasar verdikten sonra kaçan M.A.K., Kestel Köyü yolunda polis tarafından tüfekle beraber yakalandı.

2.00 promil alkollü olduğu saptanan M.A.K., Bucak Devlet Hastanesi'ne götürülerek, alkol raporu alındı. Bugün hastanede kendine gelen M.A.K., gece yaptığı kazayı ve trafik ışıklarına pompalı av tüfekle ateş ettiğini hatırlamadığını söyledi.

Alkollü olarak araç kullanmak ve devlet malına zarar vermekten mahkemeye çıkartılan M.A.K., ifadesi aldıktan sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.



HA(SU/SS)