5 ay önce cinayet suçundan yattığı cezaevinden çıktığı öğrenilen S.Ö., dün saat 19.30 sıralarında motosikletiyle Ethem Dörtbudak’ın işlettiği Belediye Meydanı’ndaki cep telefon satış ve tamir bayisine geldi. S.Ö. ile işyeri sahibi Ethem Dörtbudak ve babası Kemal Dörtbudak arasında bir cep telefonu tamiri nedeniyle tartışma çıktı.

Tartışmanın uzaması üzerine S.Ö., iddiaya göre küfür edip, dükkandan çıktı. S.ö., motosikletine binerek uzaklaşmak istedi. Bunun üzerine Dörtbudak da motosikletine binip S.Ö.’nün peşinden gitti. Dükkan 500 metre ilerisinde S.Ö.’ye yetişen Dörtbudak, “Baban yaşındaki adama küfür etmeye utanmıyor musun?” dedi. Sinirlenen S.Ö., cebinden çıkardığı bıçakla Dörtbudak’ı vücudunun çeşitli yerlerinden 5 bıçak darbesiyle yaraladı. S.Ö., bu sırada oğlunun arkasından koşarak gelen Kemal Dörtbudak’ı da kalbinden bıçaklayıp, kaçtı.

Baba-oğul ambulansla Nazilli Devlet Hastanesi’ne kaldırılıp, tedaviye alındı. Durumu ağır olan Kemal Dörtbudak, doktorların müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi. Polis, olayın ardından kaçan S.Ö.’nün yakalanması için bölgede çalışma başlattı.