Olay, Barbaros Mahallesi'nde meydana geldi. 33 yaşındaki Hakan Temur, sabaha karşı  duyduğu ses üzerine uyandı. Temur, uyandığı sırada pencereden atlayıp kaçan birini fark etmesi üzerine arkasından baktı. Şüphelinin otomobille uzaklaştığını fark eden Temur, polisi aramak için telefonu ararken çalındığını fark etti. Temur, ardından hemen polisi aradı. Aldıkları ihbar ile olay yerine yakın olan ekipler çevrede verilen eşkal ve otomobil üzerine araştırma yaptı.

Polis, Yunus Emre Mahallesi’nde içinde iki kişinin bulunduğu gri renkli bir otomobili durdurdu. Polis otomobilde yaptığı aramada Hakan Temur'un evinden çalındığı telefon ile hırsızlıkta kullanılan bir çift siyah eldiven ve bir adet bıçak buldu.

Cumhuriyet Savcısının talimatı ile telefonu sahibine teslim eden polisler araç içinde bulunan daha önceden de sabıkaları bulunan Yusuf Geyik (19) Hüseyin Atıcı (28) gözaltına aldı.

Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen şahıslar ifadeleri alındıktan sonra çıkarıldıkları mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

TD (ME/SÜ/SSA)