Geçtiğimiz cumartesi günü merkez Selçuklu İlçesi'ndeki bir cep telefonu bayisine gelen 35-40 yaşlarındaki bir kişi, önce vitrindeki telefonları inceledi ardından da 3 adet cep telefonuna bakmak istedi. Eline aldığı cep telefonlarını inceleyen kişi, bir yandan da tezgahtar Gökhan Türcan'la (17) konuşmaya başladı. 3 telefondan birini beğenen şüpheli, cüzdanını çıkararak parasını saydı. Parasının bu telefonu almasına yetmediğini belirterek otomobilde bekleyen eşinden kredi kartını alıp geleceğini söyleyen şüpheli iş yerinden ayrıldı. 

Müşterinin uzun süre gelmemesi üzerine, gösterdiği telefonları vitrine koyan tezgahtar, telefonlardan bir tanesinin eksik olduğunu fark etti. Güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen Türcan, müşterinin parasanı sayarken bin lira değerindeki telefonu cüzdana koyduğunu gördü. Tezgahtar durumu polise bildirirken, polis güvenlik kamerası kayıtlarından şüpheliye ulaşmak için çalışma başlattı.

Tezgahtar Türcan, ilk defa böyle bir olayın başına geldiğine ve güvenlik kamerasına rağmen hırsızlığın gerçekleşmesinden dolayı şaşırdığını söyledi.



MKY(İA/ÇOM)