Küçükköy beldesinin, dünyaca ünlü Sarımsaklı sahilinin bir uzantısı olan Badavut Yarımadası’ndaki, 'Amanın Biyç' olarak da bilinen eski tuzla kalıntılarının bulunduğu bölgede, basına kapalı olarak kıyılan nikaha davetliler, bermuda şort gibi rahat kıyafetlerle katıldı. Konuklar, işadamı Cem Boyner düğünün yapıldığı kumsalda konuklarını eşi Ümit Boyner ve eski eşi Bilgün Sazak ile tek tek karşıladı. Nikaha katılan arasında Akbank Yönetim Kurulu Başkanı Suzan Sabancı Dinçer, Doğan TV Holding Yönetim Kurulu Başkanı Arzuhan Doğan Yalçındağ, eşi Doğan Holding Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ali Yalçındağ, Doğan Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hanzade Doğan Boyner, işadamı Halis Komili, Show TV’nin eski sahibi Erol Aksoy, Profilo Holding’in sahibi Hayati Kamhi, Ayvalık Kaymakamı Nihat Nalbant, Ayvalık Ticaret Odası Başkanı Rahmi Gençer, Ayvalık’ın ileri gelen işadamları, Coca-Cola’nın CEO’su Muhtar Kent’in yeğenleri Sezai Ömer Madra ve Salih Madra yeraldı. Konuklar, 'Amanın Biyç'e özel teknelerinden bindikleri botlar ile bir kısmı da balıkçı kayıklarıyla geldi ve pek çoğu nikaha yalınayak katıldı. Cem Boyner’in, Bilgün Sazak ile evliliğinden olan kızı Emine Boyner ile Ayvalık’ın önemli işadamlarından Mustafa ve eşi Fatma Kürşat’ın oğlu Ali Kürşat’ın nikahını Küçükköy Belediye Başkanı CHP’li Mesut Ergin kıydı.

Davetliler, bu akşam Cem Boyner’in Cunda adasında bulunan malikanesinde yapılacak görkemli düğünde yeniden biraraya gelecek. Ayvalık ve Cunda adasındaki birçok otel, seçkin davetlileri ağırlarken, iş dünyasının ünlü simalarından Koç Holding’in Şeref Başkanı Rahmi Koç’un 'Nazenin IV' adını taşıyan süper lüks yatı da Tavuk Adası açıklarına demirledi. Düğüne, Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç, Koç Holding Şeref Başkanı Rahmi Koç, Sabancı Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı’nın da katılması bekleniyor.

Yılın düğünü olarak kabul edilen organizasyon kusursuz olabilmesi için, Cem Boyner’in eşi TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Boyner yoğun çaba gösterdi.



TY(İÖ/AAA)