Kaza, Turgutreis Caddesi'nde dün saat 22.30 sıralarında meydana geldi. Gümbet yönünden Bodrum'a yönüne giden turizmci Eyüp Özdemir yönetimindeki 34 GB 6663 plakalı otomobil, Çobanyıldızı Sokak'tan hatalı çıkış yaptığı ileri sürülen 24 yaşındaki Taner Tutkan yönetimindeki 48 VZ 265 plakalı otomobile yandan çarptı. Çarpmanın etkisiyle, Tutkan'ın otomobili savrulup yol kenarında bulunan 40 yaşındaki Yıldıray Erdol'a ait Yılba Market'e girdi. Kaza anında kapalı olan marketin camları kırılırken, demir korkulukları eğildi. Bu sırada marketin girişinde bulunan su sayacı patladı, yola bir süre su aktı. Belediye ekipleri tarafından su kesildi.

Olay yerinden ayrılan Taner Tutkan ile yanındaki arkadaşı polis merkezine getirildi. Taraflar emniyette birbirlerinden şikayetçi olmazken, Taner Tutkan, meydana gelen hasarı ödeyeceğini belirtti.

Market sahibi Yıldıray Erdol, "Kaza sırasında market kapalıydı. Kapalı ve demir parmaklıkların olması belki de bir faciayı önledi. Çok büyük bir hasar meydana gelmedi" dedi. Bu arada, kaza anı, başka bir marketin güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.



SŞ(AÖ/CK)