İstihbarat birimlerinin dünkü canlı bomba saldırısını gerçekleştiren yasadışı terör örgütü üyesinin ismini çok önceden belirlediği, onun da yer aldığı ve 1 den 9'a kadar numaralandırılan bu isimlerin çok öncelikli arandığı ortaya çıktı.

Canlı bomba saldırısı dahil kanlı saldırıların parçası olmalarından şüphelenilen isimlerin 9 a kadar numaralandırıldığı listedeki 8 numaralı isim; İbrahim Çuhadar yakalanmadan 1 polisin şehit olduğu saldırıyı gerçekleştirdi. Her şüphelinin fotoğraflarının ve kimlik bilgilerinin yer aldığı listedeki isimler yine aynı derecede önemle aranıyor. Bir gün önceye göre tek fark, polis artık geriye kalan 8 kişinin peşinde.


Listede 6 kadın 3 de erkek ve onlarla ilgili kimlik bilgileri yer alıyor. İstanbul'daki her emniyet biriminin elinden düşürmediği listenin 1 numaralı ismi de bir kadın. 1 numaralı E.K'yı 2 numarada yine bir kadın S.A takip ediyor. Liste şöyle devam ediyor:

3 numara: B.Y, 4 numara: H.K, 5 numara: E.S.K, 6 numara: H.A, 7 numara: B.S. Listenin 8 numarası ise emniyetin istihbaratının doğruluğunu ortaya çıkaran isim. Dün vücuduna bağladığı bombalarla polis merkezine dalıp 1 polisin şehit olduğu 7 kişinin de yaralandığı saldırıyı gerçekleştiren İbrahim Çuhadar...

Listenin son numarası 9, bu rakamın karşısında benzer bir saldırı gerçekleştireceğinden şüphelenilen terör örgütünün erkek bir üyesi var.


RE (FOTOĞRAF)