Çan Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Necip Sercan Canbaz ile Çan Kaymakamı Hasan Gözen, acı haberi şehit Kurmay Binbaşı Ercan Kurt'un marangoz babası Ahmet ve ev kadını annesi Zehra Kurt'a verdi. 5 çocuklarından en küçüğü olan Kurmay Binbaşı Ercan Kurt'un şehit haberini alan Zehra Kurt, "Vatan sağolun. Oğlumu ne zorluklarla büyütüp, bugünlere getirdim. Bir terör olayı sonrası onu kaybettik. Yüreğim yanıyor" dedi. Acı haber verilirken, bir ambulans ve sağlık ekibi kapıda hazır bekletildi.

Lice İlçe Jandarma Komutanı olarak 1 yıldan bu yana görev yapan şehit Kurmay Binbaşı Ercan Kurt'un babasının evi ile bulunduğu sokak, Türk bayrakları ile donatıldı. Şehidin evi taziye ziyaretine gelen yakınları ve komşuları ile doldu. Gözü yaşlı baba Ahmet Kurt, eşiyle birlikte taziyeleri kabul etti.

Şehit Kurmay Binbaşı Kurt'un eşi 36 yaşındaki Fatma Kurt, çocukları 6 yaşındaki Koray ve 2.5 yaşındaki Gökçe Kurt'un, Diyarbakır'ın Lice İlçesi'nde oldukları .eyinkiyri,

Şehit Kurmay Binbaşı Kurt'un yarbay olan ağabeyi Baki Kurt'un Afganistan'daki Türk Birliği'nde görev yaptığı bildirildi.



ŞK(AÖ/İD)