Balçova Rotary Kulübü’nün 'Gençlerimiz Konuşuyor' konulu sosyal medyanın tartışıldığı panele psikolog Ferhan Bıçakçılar, sosyal medya uzmanı Işıl Yılmaz ve öğretim görevlisi Özgür Demirkaya katıldı. Ekonomi Üniversitesi’ndeki panelde Facebook, Twitter, Linkedin gibi sosyal paylaşım sitelerinin avantajları ve dezavantajları konuşuldu. Salonu tıklım tıklım dolduran çoğunluğu lise öğrencisi dinleyiciler ise merakla panelin diğer konuşmacısı Eurovison'da Türkiye'yi temsil edecek olan Can Bonomo’yu bekledi.

Saat 13.00’de başlayan panele 14.30’da gelen Can Bonomo salona girer girmez yerine oturmadan doğrudan kürsüye çıktı. Can Bonomo’nun sosyal medya ile ilgili konuşması beklenirken, Bonomo hava trafiği nedeniyle geciktiğini söyleyip, dinleyenleri akşamki konserine çağırdı, Eurovision için destek istedi, diğer panelistleri gösterip, "Bu genç arkadaşları iyi dinleyin" diyerek kürsüden indi.

Büyük hayal kırıklığı yaşayan Bonoma hayranlarından protesto sesleri yükseldi. Kürsüde sadece iki dakika kalan Bonomo ile fotoğraf çektirmek isteyenler de sevgilisi olduğu öne sürülen menejari Ece Çelebioğlu’nun engeliyle karşılaştı. Can Bonomo’nun yanından ayrılmayan Ece Çelebioğlu, koruma gibi kimseyi yaklaştırmadı.