Bugün sabah, Adapazarı’ndaki Toyota Otomobil Fabrikası'nın sabah vardiyasına gelen işçiler, boya bölümünde, gece vardiyasında çalışan 6 yıllık işçi Yücel Semih A.'yı asılı buldu. İhbar üzerine gelen sağlık Yücel Semih A.'nın yaşamını yitirdiğini belirledi. Fabrikaya gelen jandarma da olayla ilgili soruşturma başlattı. Yücel Semih A.'nın, kızının doğum gününden bir gün önce yaşamına son verdiği bertildi. Acı haberle, genç işçinin ailesi yasa boğuldu.

Toyota Otomobil Fabrikası yönetimi, olayla ilgili bir yazılı açıklama yaptı. Açıklamada, olayın ilk tespitlere göre intihar olduğuna dikkat çekilerek, şöyle denildi:

"Fabrikamızda 2006 yılından bu yana çalışmakta olan Yücel Semih A.'nın ölümü bizi derindeN üzmüştür. Olayın meydana geliş şekli inceleme safrasında olup ilk bulgular doğrultusunda intihar vakası olduğu anlaşılmaktadır. Gerekli incelemeler yetkili makamlar tarafından yapılmaktadır. Kendisinin işyerinde herhangi bir sıkıntısının olmadığı arkadaşları ve amirleri tarafından sevilen bir kişi olduğu bilgisine sahibiz. Arkadaşımızın kaybından dolayı Toyota Türk ailesi olarak üzgünüz. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine ve çalışma arkadaşlarına başsağlığı diliyoruz."



ZT(MB/SS)