Olay, bugün saat 18.00 sıralarında, Değirmenönü Mahallesi Çaybaşı Caddesi'nde meydana geldi. Daha önceden kavgalı oldukları öğrenilen 2 grup cadde ortasında karşılaşınca tartışmaya başladı. Büyeyen tartışma silahlı kavgaya dönüştü, iki taraf birbirine ateş açmaya başladı. Yaşanan panik nedeniyle caddede olan bazı vatandaşlar kurşunlara hedef olmamak için etrafa kaçıştı. Kurşunlara hedef olan iki gruptan Naim Öztürk, Süleyman Alev ve Hamza Kaya bacaklarından, o sırada kaldırımda yürüyen 17 yaşındaki Tuğba Umuç'da topuğundan yaralandı. İhbar üzerine gelen acil yardım ekipleri 4 yaralıyı, ambulansla, Denizli Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.

Yerde yatan bir yaralıyı fotoğraflamak isteyen Horoz Gazetesi muhabiri İlyas Coşkun'un, yaralı yakınlarınca darp edildiği, fotoğraf makinasının kırıldığı belirtildi. Coşkun'un şikeyeti üzerine saldıganlardan biri olan G.Y. gözaltına alındı.

Caddeyi güvenlik şeridiyle çevirerek yaya ve araç trafiğine kapatan polis ekipleri, 200 metre boyunca yaptıkları araştırmada, yaklaşık 25 boş mermi kovanı buldu. İki grup arasında çıkan silahlı kavgayla ilgili 3 kişinin gözaltına alındığı kaydedildi. Olayla ilgili soruşturmanın sürdğü bildirildi.

RÇ(KÖ/SSA) (FOTOĞRAF)

G.Y.: Gültekin Yaşar