İzmit kent merkezinde her iki cephesi de mağazalarla dolu, trafiğe kapalı Fethiye Caddesi'ne bir grup arkadaşıyla birlikte gelen Kocaeli Üniversitesi Gaz Tesisatı ve Teknolojileri Bölümü öğrencisi Ali Rıza Çakan, bir süredir arkadaş olduğu Turizm Konaklama ve İşletmeciliği bölümü öğrencisi Cansu Küçüktozgöz'e farklı bir evlenme teklifi yapmak için hazırlık yaptı.

DİZ ÇÖKTÜ

Cansu Küçüktozgöz'le buluşmak için Fethiye Caddesi'nde randevulaşan Ali Rıza Çakan, genç kız buraya geldiğinde yardım aldığı arkadaşları bir anda ellerinde tuttukları kartona yazılı harfleri açtı. Açılan kantlarda "Benimle evlenir misin Cansu?" yazısını gören genç kız, büyük bir şok yaşadı. Ali Rıza Çakan, genz kızın önünde diz çökerek evlenme teklifini sözlü olarak tekrarladı. 

ŞAKA SANDILAR

Vatandaşların meraklı bakışları arasında gerçekleşen evlenme teklifininin sevgilisi tarafından kabul edilmesinin ardından Çakan cebinden söz yüzüklerini çıkardı. Yüzükler parmaklara takıldı. İlginç evlenme teklifini şaşkınlıkla izleyen ve bunun şaka veya film çekimi olduğunu zanneden vatandaşlar, gerçeği öğrenince gençleri alkışlayarak tebrik etti. 

Ali Rıza Çakan, kız arakadaşı ile üniversitede tanıştıklarını belirterek, "Arkadaşlığımız ilerleyince böyle espirili bir teklif düşündüm. Arkadaşlarımla pankartlar hazırlayarak üzerine "Benimle evlenir misin Cansu" yazdık. Buluşma yerine geldiğinde Cansu çok şaşırdı. Teklifime 'evet' demesi ile amacıma ulaşmış oldum" dedi.

 

YE(MB/AK)