Çay ocağı işletirken 2009 yılında arkadaşlarıyla birlikte gezmek için kiraladığı otomobille kaza yapan Emre Dalmış, omurilik zedelenmesi yüzünden yatağa mahkum oldu. Bunun üzerine Emre, kız arkadaşı Nevra'yı istemediğini söyleyerek ilişkiyi bitirmek istedi. Ancak Nevra, çok sevdiği Emre'yi terk etmedi ve onu evlenmek için ikna etti. Nevra'nın ailesi, yatalak durumdaki Emre Dalmış ile evlenmesine karşı çıkınca, genç kız sevgilisine kaçtı.

Tekerlekli sandalyeli Emre Dalmış, geçen Nisan ayında yapılan düğünle Nevra ile dünya evine girdi. Eşinin tüm ihtiyaçlarını karşılayan Nevra Dalmış'ın aşkı 'Sevginin gücü' diye basında geniş yer aldı.

GENÇ ÇİFTİN AŞKI İÇİN KONSER VERİLDİ

Nevra Dalmış, eşinin tekrar yürüyebilmesi için kök hücre nakline ihtiyaç olduğunu söyleyince, çiftin aşklarını yaşatmak için İbrahim Erkal ile birlikte 5 sanatçı Erzurum'da konser verdi. Ardından Emre Dalmış'ın yürümesi için İstanbul'da da bir yardım konseri düzenlendi.

AŞKLARINA GÖLGE Mİ DÜŞTÜ?

Aşkları dillere destan olan Nevra Dalmış 8 ay süren evliliğin ardından boşanmak üzere Erzurum Aile Mahkemesine başvurdu. Aşklarına gölge düşen Emre, eşi Nevra'nın evden ayrıldığını ve ailesinin yanına gittiğini bildirdi.