Bursa Emniyet Müdürlüğü yapılan bir ihbar sonucu konsomatrisleri döverek ve zorla senet imzalatarak çalıştırdığı öne sürülen gazino sahipleri ve menajerlerini savcılıktan alınan izin ile üç ay boyunca takibe aldı. Geçen hafta eş zamanlı operasyon düzenleyen polis, 40 kişiyi gözaltına aldı. Zanlıların üzerlerinde, ev ve işyerlerinde yapılan aramalarda 12 ruhsatsız tabanca, 2 milyon TL tutarında 100'den fazla borçlandırma senedi ele geçirildi. Mağdur olduğunu söyleyen 120 kişinin ifadesini alan polis operasyonu genişletti.

FAHRİ BALCI DA GÖZALTINDA

Bursa polisi soruşturma kapsamında dün akşam Bursa'da Gazinocular Kralı olarak bilinen ve bir dönemin sinema sanatçısı Zerrin Egeliler ile evli olan Fahri Balcı'yı da gözaltına aldı. Gazinosunda Güngör Bayrak, Çankaya'da çırılçıplak soyunan Gonca Uyanık, kocası Kumkapı Cinayeti'nde öldürülen Gülten Kızılkaya, 'Kumkapı Katili' Zeynep Uludağ ile "Kadınları dövmek gerekir" dedikten sonra kendisi dayak yiyen tiyatrocu Levent Oran, Ajdar ve son olarak da Yıldız Tilbe'yi sahneye çıkartan Fahri Balcı, Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şubesi'nde sorgulanıyor.

Gözaltı sayısının 1'i kadın 42'ye yükseldiğini söyleyen Emniyet yetkilileri, zanlıların ifadelerinin alınmasının ardından adliyeye sevkedileceğini açıkladı.



BC(FK/AAA)