Taksici Uğur Tanyıldız, dün ilçe merkezindeki market önünde müşterisinin eşyasını bagaja koymak için araçtan indiğinde, koltuğun üzerindeki para kesesi yere düştü. Tanyıldız, kesenin düştüğünden habersiz yola devam ederken, yaklaşık 2 dakika sonra aynı yere aracıyla gelen B.K., yerdeki keseyi gördü. Marketin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, kesenin içinde para olduğunu gören B.K., markette ve çevrede paranını sahibini bulamayınca keseyi polise teslim etti.

Kısa süre sonra içinde çek- senet ve para bulunan keseyi düşürdüğünü fark ederek marketin önüne gelen Tanyıldız, market görevlilerinden parasının polise teslim edildiğini öğrendi. Polisten parayı teslim alan Tanyıldız, büyük sevinç yaşadı.

Tanyıldız, para ile yeni aldığı taksisinin taksidini ve diğer borçlarını ödeyeceğini belirtti. Tanyıldız, "Parayı bulan kişi gidip polise teslim etmiş. Allah binlerce kez razı olsun. Başka birisinin eline geçseydi belkide para geri gelmeyecekti. Böyle insanlar varmış. Öğretmen arkadaşla helalleştik. Kendisine yemek sözüm var. Ama henüz gelmedi, bekliyorum" diye konuştu.

Parayı bularak polise teslim eden öğretmen B.K. ise konuyla ilgili konuşmak istemediğini söyledi.



İÇ(EE/BT)