Bozüyük Belediyesi'nde başkan danışmanı olarak görev yapan Fevzi Bubilik, görevden alınan Ahmet Berberoğlu'nun yerine geçici olarak getirilen belediye meclis üyesi Mehmet Doğan Tunç'un kendisine yönelik iddialarına yanıt verdi.

Mehmet Doğan Tunç'un basın mensuplarına yaptığı açıklamada, başkan Ahmet Berberoğlu'nun odasında frekans bozucu jammer cihazı, kendi odasında ise AK Partili belediye meclis üyelerinin fişlendiğine dair belgeler bulunduğunu söylediği belirten Fevzi Bubilik şöyle konuştu:

"Odamda bulunan belediye meclis üyelerinin fişlendiği öne sürülen belgeler, Belediye Başkanı Ahmet Berberoğlu'nun bilgisi dahilinde meclis üyeleriyle ilgili yolsuzlukların çıkartılması hususunda Bozüyük Cumhuriyet Başsavcılığına verilen dosyaların aynısıdır. Bu dosyalar Cumhuriyet Savcısı İsmail Hakkı Kırdağ'da mevcuttur. Yani meclis üyelerinin fişlendiği iddia edilen belgeler savcılığın elinde de var. O belgeleri savcıya ben verdim. Belgeler belediyemizde bulunan evraklardan oluşmuştur. Burada bazı meclis üyelerinin kurumu zarara uğratmalarıyla ilgili dosyalar bulunmaktadır. Fişleme konusuyla hiçbir bağlantısı yoktur. Hukuki süreç başladığından dolayı bu konu ile ilgili yorum yapma tasarrufum yoktur."

MHP'DEN  AK PARTİ'YE GEÇMİŞTİ

3 dönem MHP'den Bozüyük belediye başkanı seçilen, 2 yıl önce de partisinden istifa edip AK Parti'ye geçen Ahmet Berberoğlu'nun odasındaki jammer cihazının herkes tarafından bilindiğini söyleyen Fevzi Bubilik, "Berberoğlu, bölücü terör örgütünün ölüm listesinde olduğu için güvenlik amacıyla odasına ve aracına sinyal kesici özelliği olan jammer konuldu. Bunda da herkesin haberi var" dedi.



CE(EK/COŞ)