Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Mardin'de düzenlenen Dış Politikalar Çalıştayı'na katılıp tarihi ve turistik alanları gezdikten sonra akşam saatlerinde beraberinde Mardin Milletvekilleri Muammer Güler ve Abdurrahim Akdağ ile birlikte çarşı merkezinde esnafı ziyaret ederek sorunlarını dinledi. Esnafın büyük bölümü iş yerlerini siftah yapmadan kapatmak zorunda kaldıklarını belirtirken, bazı vatandaşlar ise çocuklarının yüksekokul mezunu olmasına rağmen iş bulamamasından yakındı.

MARDİNSPOR İSTEĞİ

Mardinspor Taraftarlar Derneği Başkanı Celal Yer ve arkadaşları da Bekir Bozdağ ve milletvekillerinin yolunu keserek, Mardinspor'un 2'nci ligden 3'üncü lige düştüğünü, takımın 1 milyon 250 bin lira borcu bulunduğunu ve kimsenin sahip çıkmadığını söyledi.  Bozdağ ise yanına çağırdığı Mardin Belediye Başkanı Beşir Ayanoğlu'na Mardinspor'un borçlarını araştırmasını ve kendilerine iletmesini istedi.

TAKLACI GÜVERCİNLERİ İZLEDİ

Çarşı merkezinde güvercin satan bir dükkanı da gezen Bozdağ ve beraberindeki milletvekillerine güvercinlerin hünerleri de gösterildi. Mardin Milletvekili Muammer Güler eline aldığı bir güvercine iş yeri içinde takla attırırken, Bekir Bozdağ ve beraberindekiler güvercinleri hayranlıkla takip etti.