Gemlik İlçesi’nde oturan ve yerel bir televizyon kanalında program yapıcısı olarak çalışan Özgün Gedik'in, kendisi gibi ikinci evliliğini yaptığı eşi Melek Gedik ile şiddetli geçimsizlik yaşamaya başladı. Bu evlilikten 1 erkek çocuğu dünyaya gelen Melek Gedik, bir süre önce boşanma davası açtı. Yarın yapılacak ilk duruşma öncesi çift, Mesudiye Mahallesi'ndeki evlerinde çocuklarının velayeti için tartıştı. İddiaya göre Özgün Gedik, çocuklarının velayetini kendisine vermeyi kabul etmeyen Melek Gedik'i, tabancayla göğsünden 3 kurşunla vurdu.

Ambulansla Muradiye Devlet Hastanesi’ne kaldırılan ve yoğun bakım ünitesinde 17 gündür tedavi altında bulunan Melek Gedik bugün yaşamını yitirdi.

Eşini tabancayla vurduktan sonra otomobiliyle Gemlik’ten Bursa’ya gelen Özgün Gedik '155 Polis İmdat' hattını arayarak çocuğunun velayeti için tartıştığı eşini vurduğunu söyleyip "Her şey bir anda oldu, pişmanım teslim olacağım" dedi ve bulunduğu yeri bildirdi. Polisler, gittiklerde yerde Özgün Çelik'i gözaltına aldı. Sorgusunun ardından Adliye'ye sevk edilen Özgün Gedik, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Savcılığın olayla ilgili soruşturması sürüyor.



HT(FK/SS)