Olay, bugün saat 10.30 sıralarında merkez Selçuklu İlçesi Aydınlıkevler Mahallesi Maun Sokak'ta bir apartmanın 3'üncü katında meydana geldi. Kamyon şoförlüğü yapan Mehmet Yıldız, iş nedeniyle gittiği il dışından dönüşünde, geçen yıl 40 gün evli kaldıktan sonra açtığı boşanma davası süren eşi 1 çocuk annesi S.Y.'nin evine geldi. Eve giren Yıldız, iddiaya göre eşi S.Y.'yi, eski sevgilisi ve çocuğunun babası TIR şoförü Ali V. ile çıplak halde yakaladı. Bunun üzerine Ali V. ile Mehmet Yıldız arasında kavga çıktı.  Ali V., kavga sırasında Mehmet Yıldız'ı  boğazından bıçakla yaraladı.

Haber verilen 112 Acil Servis görevlileri tarafından Mehmet Yıldız'a evde yapılan ilk müdahalenin ardından Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan Yıldız'ın hayati tehlikesinin sürdüğü belirtildi.

İKİSİ DE 'BEN BIÇAKLADIM' DEDİ

Eli kanlar içinde olan S.Y., eve gelen polislere önce Mehmet Yıldız'ın kavga sırasında kendi kendini bıçakladığını söyledi. Polis, evde yaptığı incelemenin ardından S.Y. ve sevgilisi Ali V.'yi gözaltına aldı. İki sevgilinin de suçu üstlendikleri ve 'ben bıçakladım' dedikleri öne sürüldü.

S.Y.'nin çöpe attığı bıçak polis tarafından bulundu. S.Y.'nin evlenmeden öncede Ali V. ile birlikte yaşadığı ve bu birlikteliklerinden 5 yaşında bir çocuğu olduğu belirtildi.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.



HD(İA/COŞ)

S.Y. : Sümeyye Yıldız 

Ali V.: Vural