Bodrumlular ve yeni yılı karşılamak üzere Bodrum'u seçecek tatilciler, yılbaşına otellerde düzenlenen yılbaşı balosunda ve Belediye Meydanı'nda düzenlenecek kutlamalarla girecek. Yeni yılın yaklaşmasıyla Bodrum'daki otel, restoran ve barlar, özel gala geceleri hazırladı. Eğlence sektörü işletmeleri 100 ile 250 lira arasında değişen gala gecelerinde, dans gösterilerinden, fasıla, canlı müzikten oryantale ve çekilişlere kadar yılbaşı geleneklerini yaşatırken beş yıldızlı oteller de ise 150- 300 lira arasında değişen konaklama ve eğlence paketleri hazırladı. Diamond of Bodrum, Ramada, Seçkin Konaklar, Lvzz Otel, Azka, Salmakis ve Mavi Otel'de yılbaşı özel hazırlığı yaptı.

KOS'TA 40 EURO'YA YENİ YIL TATİLİ

Bodrum'dan günübirlik feribotların sefer yaptığı Yunanistan'a ait İstanköy (Kos) adasındaki oteller de Bodrum'a gelecek yerli turiste gözünü dikti. Türk turistler için özel geceler düzenleyen İstanköy'deki 4-5  yıldızlı oteller konaklama, yılbaşı partisi ve kahvaltı dahil fiyatlarını 40 Euro'ya kadar indirdi.

BODRUMLULAR YENİ YILA ŞEVVAL SAM İLE GİRECEK

Bodrum Belediyesi tarafından Belediye Meydanı'nda düzenlenen geleneksel kutlama etkinliklerinde Şevval Sam sahneye çıkacak. 2013'e belediye meydanındaki coşku ile girmek isteyenler, meydana kurulacak dev sahneden Şevval Sam'ın şarkıları ve havai fişek gösterisi eşliğinde yeni yılı karşılayacak. Saatler tam gece yarısını gösterdiğinde ise sahneye Sam ile birlikte çıkacak olan Belediye Başkanı DP'li Mehmet Kocadon Bodrumluların yeni yılını kutlayarak sanatçıya yeni yıl çiçekleri verecek.

Bodrum'un ünlü Barlar Sokağı’nda da çok sayıda işletme yeni yıl için kapılarını açacak. Bodrum'un yaz kış kapanmayan mekanları Kule Bar ve Mandalin Bar, özel yılbaşı partileriyle konuklarını ağırlayacak.