Kaza, Bodrum İlçesi Yokuşbaşı Mevkii'nde bugün saat 13.00 sıralarında meydana geldi. Bodrum'dan Milas yönüne giden Mustafa Çam yönetimindeki 48 KM 262 plakalı otomobil, iddiaya göre aşırı hız nedeniyle kontrolden çıktı. Otomobil, refüjü de aşıp, diğer şeride geçti. Taklalar atan otomobil, bu sırada Milas'tan Bodrum yönüne giden Selçuk İlhan Bilgi'nin yönetimindeki 14 AZ 232 plakalı otomobil ve polis memuru Oğuzhan Kılıç yönetimindeki 34 SYA 78 plakalı otomobile peş peşe çarptı. Milas- Bodrum karayolu kaza nedeniyle adeta savaş alanına döndü ve trafiğe kapandı.

YARDIMA KOŞTULAR

Kazayı gören diğer sürücüler yardıma koşarken polis ve sağlık ekiplerine haber verildi. Kazada, Selçuk İlhan Bilgin, otomobilinde bulunan annesi Hamiyet Bilgin (45), babası emekli polis memuru Mehmet Bilgin (58), yakını Uğur Turan (22) ile diğer otomobilin sürücüsü Oğuzhan Kılıç ile Mustafa Çam, eşi Nurcan Çam (33) ve bir aylık bebeği Baran Sarp Çam yaralandı. Olay yerine gelen sağlık görevlileri, Mustafa Çam'ın kalbinin durduğunu belirledi. Olay yerinde kalp masajı yapılan ve Bodrum Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Mustafa Çam müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Bir süre yerde kanlar içinde ambulans bekleyen yaralılardan Nurcan Çam ile bebeği Baran Sarp Çam özel bir hastaneye, diğerleri ise Bodrum Devlet Hastanesi'ne kaldırılıp tedaviye alındı.

ÇOK HIZLIYDI

Kaza nedeniyle kapanan Milas Bodrum karayolu belediye ekiplerinin çalışmasının ardından yeniden araç trafiğine açıldı. Kazayı gören Mehmet Mercan, "Çok hızlı biçimde seyreden 48 plakalı otomobil Milas tarafına giderken birden orta refüje çarptı ve karşı yöne geçerek iki otomobille çarpıştı, her şey birkaç saniyede oldu. Hemen araçları durdurup yaralılara yardım etmeye çalıştık ve sağlık ekiplerini çağırdık" dedi. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.



YA(AÖ/SS)