Bodrum'da polis tarafından yapılan operasyonun ardından ihaleye fesat karıştırmak, görevi kötüye kullanmak, haberleşmenin gizliliğini ihlal, rüşvet ve suç işlemek amacıyla örgüt kurmak suçlarından sekiz kişiyle tutuklanan Mehmet Kocadon için yarın saat 18.00'de Belediye Meydanı'nda 'Bodrum Başkanını Geri İstiyor' mitingi düzenlenip basın açıklaması yapılacağı belirtildi.

'Bodrum Bunu Hak Etmiyor', 'İşini Gücünü Bırak, Eşini Çocuğunu Al Sen de Gel', 'Birimiz Yoksak Hiçbirimiz Yokuz' sloganlarıyla düzenlenecek mitingte siyasi temsilci veya sivil toplum örgütlerinin açıklama yapmasına izin verilmeyeceği sadece Bodrumlular tarafından bir halk hareketi olarak organize edileceği bildirildi.

Kocadon İnisiyatif Grubu Sözcüsü Özay Kartal yaptığı açıklamada, facebook ve Kocadon adına kurulan internet sayfalarındaki sessiz eylem ve tepkilerin ardından ilk gür sesin yarın saat 18.00'de tamamen bir halk tepkisi olarak çıkarılacağını vurguladı.

Başkan Kocadon için düzenlenecek mitingin broşürleri Bodrum'da dağıtılmaya ve sosyal paylaşım sitelerinden çağır yapılmaya başlandı.