Bugün saat 01.30'da kapıların kapanmasıyla yüzen disko Catamaran, Bodrum Kalesi yanından denizi açıldı. Kalenin yaklaşık yarım mil açığına demirleyen yüzen diskoda eğlence başladı. DJ'in çaldığı birbirinden hareketli parçalarla yerli ve yabancı turistler camdan yapılan pistte, deniz üzerinde dans etti. Onlarca kişinin hep bir ağızdan şarkılara eşlik ederek dans ettiği partide, şovlar sergilendi.

DANSÇILAR YÜREK HOPLATTI

Catamaran Club'ın vazgeçilmezleri arasına giren şovları da, yoğun ilgi gördü. 20'ye yakın dansçı, giydikleri seksi kıyafetlerle dans ederken yürek hoplattı. Dansçı kızların şovları yerli ve yabancı turistlerden büyük alkış aldı. Bir dansçının beyaz bir tülle yaptığı gösteri nefes kesti.

ÜNLÜLER GEÇİDİ OLACAK

Yüzen diskoyla farklı bir eğlence anlayışı yaşandığını belirten Catamaran Club sahibi Dilek Birgen, "2012 yılında da çok muhteşem bir sezon geçirmeyi diliyoruz. Bodrum, Catamaran Club'ın açılmasını büyük bir sabırsızlıkla bekliyordu. Özellikle yabancı misafirlerimizden büyük bir talep var. Yaz sezonunda DJ David Vendetta başta olmak üzere, DJ Burak Yeter, Hande Yener, Gülşen, Demet Akalın gibi bir çok ünlü isim, Catamaran Club'da sahne alacak. Yüzen disko eğlencesini yaşamak isteyenleri bekliyoruz" dedi.



SŞ (AÖ/AAA)