Polisin geçen haziran ayı başında yaptığı operasyonun ardından alındığı görevine, 100 gün cezaevinde yatıp tahliye olduktan sonra İçişleri Bakanlığı’nca iade edilen Mehmet Kocadon bugün de ziyaretçi akınına uğradı. Ellerinde çiçeklerle, şekerlerle sabah erken saatlerden itibaren belediyeye gelen Bodrumlular, Kocadon'un arkasında olduklarını söyledi. Bazı kişiler, Kocadon’a sarılarak gözyaşı döktü.

Kendini sevenlerin, oy veren, vermeyen hiç kimsenin başlarını öne eğecek davranışta bulunmadığını belirten Mehmet Kocadon, "Benim için en kutsal emanet halkımızın siyasi iradesidir. Koltuk değil hizmet sevdalısıyım. Beni halkımın verdiği bu güç dimdik ayakta tutuyor. Arkamızdan, mahkemede konusu dahi geçmeyen mesnetsiz suçlamalarda bulunanlar, Bodrum halkının karşısına hangi yüzle çıkacak? Bizim başımız dün dikti, bugün de dik, yarın da dik olacak" diye konuştu.

Öğle saatlerinde belediyeden ayrılan Mehmet Kocadon, çarşı esnafını ziyaret etti. Kocadon, esnafa kendisine verdikleri destekten ötürü de teşekkür etti.



YA(İÖ/CK)