Almanya’da yaşayan Rosalva Pontes, iki haftalık tatil için ABD’de işadamı olan erkek arkadaşı 54 yaşındaki Kadir Önel ile Bodrum’a geldi. Geçen çarşamba günü, ATV ile bir spor salonuna antrenmana gitmek üzere yola çıkan Pontes, kaldığı villanın bulunduğu Akdeniz Sokak’ta yokuş inerken, direksiyon kontrolünü yitirdi. Kontrolden çıkan ATV, Gold Center Alışveriş Merkezi’nin istinat duvarından düştü. Kask takmadığı belirlenen Pontes, yaklaşık 30 metre yükseklikten beton zemine çakıldı. Boynu kırılan ve kafatası parçalanan Pontes, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından kaldırıldığı Bodrum Devlet Hastanesi’nde, doktorların çabalarına rağmen kurtarılamadı. Kaza anının da yakındaki bir işyeri ile otelin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendiği ortaya çıktı. Kaza yerine geldiği sırada acı haberi alan Kadir Önel, uzun süre yaşadığı şoku üzerinden atamadı.

AŞIK OLDUĞU BODRUM’DA CAN VERDİ

Rosalva Pontes’in, çok sevdiği Bodrum’a sık sık gelerek tatil yaptığı öğrenildi. Pontes’in, kazada can verdiği ATV ile dolaştığı Bodrum koylarında çekilen fotoğraflarını da sosyal paylaşım sitesi Facebook’taki sayfasına koyduğu belirlendi.

CENAZESİ ABLASINA TESLİM EDİLDİ

İzmir Adli Tıp Kurumu’nda otopsi yapılan Rosalva Pontes’in cenazesi, konsolosluk işlemlerinin tamamlanmasının ardından Brezilya’dan gelen ablası Rosilda Pontes’e teslim edildi. Pontes’in cenazesinin İstanbul üzerinden Brezilya’nın Sao Paulo kentine götürülerek burada toprağa verileceği bildirildi.