Bodrum'un Antik Tiyatro, Gümbet, Pazaryeri, Stadyum, Dere Sokak, El Ele, Lise, Kız Meslek, İtfaiye ve Garaj Altı Kavşakları’nda değişik zamanlarda meydana gelen kazalar, kameralar ile görüntülendi. Görenleri şaşkına çeviren kazalarda, bazı sürücülerin trafik ışıklarını umursamadan yollarına devam etmeleri de dikkat çekti.

FİLM SAHNELERİNİ ARATMADI

Görüntülerdeki, bir otobüsün Yokuşbaşı Mevkii’nden Bodrum'a giriş yaparken freninin boşalması sonucu trafiği birbirine katması, bir motosikletteki iki kişinin saat 05.00 sıralarında önüne çıkan otomobile çarpıp üzerinden fırlaması da film sahnelerini aratmadı. Zincirleme kazaların da yansıdığı görüntülerde, bazı sürücülerin kaza yaptıktan sonra hiçbir şey olmamış gibi yollarına devam ettikleri gözlendi. Bir otomobilin, yokuştan hızla geri gelmesiyle ana yola çıkıp iki araca arkadan çarpması, bazı sürücülerin yolun dışına çıkarak kaldırımdaki aydınlatma direklerine çarpması da görüntülere kayıtlarda yer alan görüntülerin arasına girdi.

Polis ekipleri ise Bodrum Emniyet Müdürlüğü'ndeki Kent Güvenlik Yönetim Sistemi'nde 24 saat boyunca görüntüleri izleyip olaylara anında müdahale ediyor.