Hadigari Bar'da düzenlenen kokteyle yabancılar büyük ilgi gösterdi. Ankara’da bulunan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’un eşi Hülya Kocadon, Belediye Başkan Vekili Halit Özkaplan, Bodrum Sualtı Arkeoloji Müzesi Müdürü Yaşar Yıldız’ın da katıldığı kokteylde, ABD’li Rose Mary Taramantano’nun Noel şapkası taktığı 'Spike' adlı köpeği ilgi çekti. Bodrum'da yaşayan 35 yaş üstü yabancılardan oluşan koro, davetliler için çeşitli şarkılar söyledi. Barın açık alanına konulan varillerde ateş yakıldı. Ateşin sıcaklığı ile soğuk havada bile üşümeyen yabancılar söylenen şarkılara eşlik ederek bol bol eğlendi.

Kokteylde, Başkan Vekili Özkaplan ve Hülya Kocadon belediye tarafından hazırlanan Noel pastasını yabancılarla birlikte kesti. Pasta kesiminin ardından Bodrum'da yaşayan yabancıların çocuklarından oluşan Karnaval Pop Korosu söylediği Christmas şarkıları ile davetlileri eğlendirdi.

Başkan Vekili Halit Özkaplan, davetlilere hitaben yaptığı konuşmada, "Hollanda, İngiltere, Almanya, Fransa gibi birçok ülkeyi geride bırakarak Bodrum'a yerleştiniz ve bizler kadar da Bodrumlu oldunuz. Bu yılın hepinize sağlık, huzur, neşe ve devamında da para getirmesini diliyorum" dedi. Hülya Kocadon da İngilizce yaptığı konuşmasında davetlilerin Noel'ini kutladı.



NK(İÖ/CK)