Kaza, dün saat 19.30 sıralarında Süleyman Demirel Bulvarı Pekdemir AVM kavşağında meydana geldi. Mehmet Atmaca İlköğretim Okulu 5'inci sınıfını bu yıl bitiren Nuri Aydınhan ve babası Hasan Aydınhan, kavşaktaki bir akaryakıt istasyonuna gelerek bisikletin lastiklerini şişirdi. Ardından baba Aydınhan başka bir yöne giderken, Nuri eve gitmek için yolun karşına geçmek istedi. Çift yönlü yolun ortasına kadar bisikletiyle geçen Nuri, ortada durdu ve yeniden hareketlenince 24 yaşındaki Hasan Satıcı yönetimindeki 20 AHA 04 plakalı otomobil, karşıya geçmeye çalışan çocuğa çarptı. Çarpmanın etkisiyle havada taklalar atarak yere düşen Nuri Aydınhan yaklaşık 50 metre sürüklendi, bisikleti ise başka tarafa savruldu.

Ağır yaralanan Nuri'ye ilk müdahale olay yerinde 112 Acil Servis ekipleri tarafından yapıldı. Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'nde kaldırılan Nuri Aydınhan, gece yaşamını yitirdi. Morgda bu sabah yapılan otopsinin ardından Nuri'nin cenazesi acılı ailesine teslim edildi. Aile, oğullarının cenazesini toprağa vermek üzere Çameli İlçesi'ne bağlı Çamlıbel Köyü'ne götürdü.

Acı görüntülerin saniye saniye akaryakıt istasyonunun güvenlik kamerasına yansıdığı kazaya karışan otomobil sürücüsü H.S. ise polis tarafından gözaltına alındı.



RÇ(AÖ/CK)