Merkez Yıldırım İlçesi Esenveler Mahallesi Erdoğan Caddesi'nde dün Erdoğan Şahinoğlu İlköğretim Okulu 6’ncı sınıfa giden Onur Güven, ödevlerini yaptıktan sonra bisikletiyle sokağa çıktı. Sevinç ve Tekin Güven çiftinin 2 çocuğunun küçüğü olan Onur Güven, trafik akışının ters yönünde bisikletiyle giderken, Melik Koçal yönetimindeki 16 FV 526 plakalı çöp kamyonunun çarpması sonucu savruldu. Okuluna 500 metre uzaklıkta meydana gelen kazada, başını refüjün taşlarına çarpan Onur Güven olay yerinde yaşamını yitirdi.

Onur Güven için bugün ikindi vakti evinin yakınındaki Fatma Ana Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Törene Onur Güven’in ailesi yakınları, Yıldırım Belediye Başkanı AK Parti’li Özgen Keskin ile çok sayıda kişi katıldı.

Törende anne Sevinç Güven, musalla taşına konulan oğlunun tabutuna sarılarak ağıtlar yaktı. Sevinç Güven’in, "Anneciğim kalk ben geldim. Seni çok özledim" feryatları, cenazeye katılanların da yüreklerini dağladı.

Onur’un Ertuğrulgazi Lisesi 10’uncu sınıf öğrencisi ablası Tuğçe Güven de tabuta sarılarak, "Uyan ablacığım, Kalk bana bu acıyı yaşatma. Bak, arkadaşların da ağlıyor. Kalk korkma. Hadi eve gideceğiz" diyerek gözyaşı döktü.

Onur Güven’in cenazesi, kılınan namazın ardından Turanköy Mezarlığı’nda toprağa verildi.



HT(FK/SS)