Cafe Ora Bar'da sahne alan Birsen Tezer'e hayranları da eşlik etti. Sahnedeki performansı ile göz dolduran Birsen Tezer, bestesi Avni Anıl'a, güftesi Rüştü Şardağ'a ait Nihavend makamındaki 'Aşk bu değil yapma güzel, sen insanı güldürürsün' şarkısını caz esintili yorumuyla seslendirdi. Barı dolduran eğlence müdavimleri, caz ve rock şarkıları başarıyla seslendiren Tezer'i uzun süre alkışladı. Hayranlarından gelen istekleri geri çevirmeyen Tezer, "Adana'ya yıllar sonra ilk kez geldim. Böyle bir kitleyle birlikte olduktan sonra daha sık gelmem gerektiğini gördüm. Tüm yurtta kış mevsimi başlamışken burada havalar halen sıcak. Bu da sizin sıcakkanlılığınızdan kaynaklanıyor olmalı" diye konuştu.

'Cihan' adlı albümüyle önemli bir hayran kitlesine ulaşan Birsen Tezer, "İkinci albümün adı ne olacak?" sorusuna, "Onu düşünecek ne var. Tabi ki, İkinci Cihan olacak" diye cevap verince salon kahkahaya boğuldu.

İTÜ Türk Musikisi Devlet Konservatuarı mezunu olan, Bülent Ortaçgil, İlhan Şeşen, Gürol Ağırbaş gibi sanatçılarla çalışan ve onların eserlerini başarıyla yorumlayan sanatçı, yeni çıkacak albümü için Erkan Oğur'dan yeni bir parça istediğini belirtti.

Sanatçı her konserinde olduğu gibi, geceyi 'Çığlık Çığlığa' şarkısı ile noktaladı. Care Ora Bar İşletmecisi Uğur Özlüer, konser sonunda sanatçıya çiçek takdim ederek, yaşattığı unutulmayacak gece için teşekkür etti.

Konserin ardından hayranlarıyla hatıra fotoğrafı çektiren Birsen Tezer, yoğun istek üzerine fotoğraflarını da imzaladı.



CK(OA/SS)