İlk haberimizde yer alan cinnet getiren kişinin eşinden ayrı yaşadığı ve öldürdüğü oğullarından birinin engelli olduğu bilgileri kaynağından düzeltilmiştir. Kanser hastası olduğu bilgisi edinilmiştir. Haberimizi bu nedenle düzeltip yeniden veriyoruz.

---------------------

YENİDEN



Can KÜÇÜKÖZKAN- Fatih KARAÇALI/ADANA, - ADANA'da bir süredir kanser tedavisi gören ota galerici 49 yaşındaki Celil Barbaros, girdiği bunalım sonucu tabancayla 2 oğlunu öldürüp, intihar etti.

Olay, saat 06.00 sıralarında merkez Seyhan ilçesi Mithatpaşa Mahallesi 58 bin 149 Sokak'taki Şanlı Apartmanı'nın 1'inci katında meydana geldi. Bir süreden bu yana kanser tedavisi gören ve kalp sağlığı sorunları bulunan Celil Barbaros, eşi Nilgün Barbaros'u kahvaltı için marketten ekmek almaya gönderdi. Hastalığı nedeniyle bunalıma girdiği öne sürülen Celil Barbaros, ruhsatlı tabancasını alıp, oğlu 21 yaşındaki Cenk'i uyuduğu odada, diğer oğlu 24 yaşındaki Cem'e balkondaki yatağında ateş etti. 2 oğlu kanlar içinde kalan Celil Barbaros, tabancayı kendi başına dayayarak tetiği çekti. Silah sesleri üzerine yataktan fırlayan 15 yaşındaki Çağla, babasının kardeşlerini öldürmesi ve intiharını çaresizlik içinde izledi.

Apartmandaki komşuların haber vermesi üzerine polis ekipleri ve ambulanslar sevk edildi. Eve giren sağlık ekipleri, ağır yaralı haldeki baba ve 2 oğlunu hastanelere sevk etti. Adana Devlet Hastanesi'ne kaldırılan baba Celil ve boya fabrikasında işçi olarak çalışan büyük oğlu Cem Barbaros, acil serviste doktorların çabasına rağmen öldü. Üniversite öğrencisi Cenk ise, ameliyata alındığı Adana Numune ve Araştırma Hastanesi'nde kurtarılamadı.

Marketten ekmek aldıktan sonra evine dönen Nilgün Barbaros ise şoka girdi. Gözyaşlarına boğulan "Çocuklarıma da mı sıktı? Evlatlarım yaşıyor mu?" diyerek feryat etti. Babasının cinnetine tanıklık edip sinir krizleri geçiren Çağla Barbaros'u ise yakınları sakinleştirmeye çalıştı.

Baba ve 2 oğlunun cenazeleri, otopsi için Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.