Olay, saat 06.00'da merkez Seyhan İlçesi Mithatpaşa Mahallesi 58 bin 149 Sokak'taki Şanlı Apartmanı'nın birinci katındaki dairede meydana geldi. Eşi Nilgün Barbaros'tan bir süreden bu yana ayrı yaşayan olan Celil Barbaros, evde birlikte kaldığı çocuklarından fiziksel engelli Cenk'e uyuduğu odasında, diğer oğlu 24 yaşındaki Cem'e balkondaki yatağında ateş ettikten sonra tabancayı kendi başına dayayarak tetiği çekti. Evde bulunan 15 yaşındaki Çağla ise cinnet getiren babasının işlediği vahşeti, çaresizlik içinde izledi.

Komşularının polise haber vermesi üzerine gelen sağlık ekiplerinin ambulanslarla Adana Devlet Hastanesi'ne kaldırdığı Celil Barbaros ile oğlu Cem kurtarılamadı, fiziksel engelli Cenk Barbaros ise Adana Numune ve Araştırma Hastanesi'nde yoğun bakıma alındı. 

Celil Barbaros'un ayrı yaşadığı eşi Nilgün Barbaros da olanları öğrenince koşarak eve geldi. Nilgün Babaros, "Çocuklarıma da mı sıktı? Evlatlarım yaşıyor mu?" diyerek feryat etti. Cinnet sonucu evdeki 3 çocuğundan birini öldürüp diğerini yaraladıktan sonra intihar eden Celil Barbaros'un bir süreden bu yana  ailevi sorunlar yaşadığı belirtildi.



CK(CK/İD)