Cevatpaşa Mahallesi İnönü Caddesi üzerinde Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Eğitim Fakültesi karşısında büfe işleten 27 yaşındaki Fırat Topaloğlu, kız arkadaşı çocuk oyun parkı işletmecisi 24 yaşındaki Öykü Gürbüz'e evlenme teklifi yapmak için ilginç bir sürpriz hazırladı. Topaloğlu, Öykü Gürbüz'ün oturduğu evden büfesinin bulunduğu İnönü Caddesi üzerindeki 4 billboarda üzerlerinde ilan-ı aşk mesajlarının bulunduğu afişler astırdı. Arkadaşları, Öykü Gürbüz'ü evden alarak kendisine bir sürpriz hazırladıklarını söyleyerek, 500 metre ileride erkek arkadaşının işlettiği büfeye götürdü. Öykü Gürbüz, yolda yürürken billboardlarda kendisi ve erkek arkadaşının fotoğrafının bulunduğu afişleri ve üzerlerindeki mesajlarını görünce şaşkına döndü. Mesajlar Öykü Gürbüz'ü adım adım evlenme teklifine götürdü. Gürbüz, Eğitim Fakültesi karşısındaki büfeye geldiğinde erkek arkadaşı Fırat Topaloğlu, aileler ve arkadaşları tarafından karşılandı.

Büfenin karşısındaki bir binanın ön cephesine asılan ve üzerinde "Benimle evlenir misin?" yazan 4 metre boyundaki afiş ile kız arkadaşı Öykü Gürbüz'e teklifte bulunan Fırat Topaloğlu, diz çöküp teklifini bir kez de sözlü olarak yaptı. Bu ilginç evlenme teklifi sürprizinden habersiz olan Öykü Gürbüz, yaşadıkları karşısında duygulanarak gözyaşlarına hakim olamadı. Evlenme teklifini kabul eden Öykü Gürbüz'e erkek arkadaşı Fırat Topaloğlu tek taş pırlanta yüzük takıp evliliğe giden yolda ilk adımı attı.

Fırat Topaloğlu, bu ilginç evlenme planını 6 yıl önce planladığını ve sabırsızlıkla bugünü beklediğini söyledi. Çok mutlu olduğunu belirten Topaloğlu, henüz evlenme tarihini belirlemediklerini, ailelerle birlikte konuştuktan sonra belirleyeceklerini söyledi.



ES,BG(AÖ/BT)