Beyoğlu Sururi Mahallesinde Çarşamba sabahı meydana gelen olayda yeni doğan bebeğini apatman boşluğuna atarık ölümüne neden olduğu ileri sürülen M.E.Ö isimli genç kadın tedavi gördüğü hastanedeki tedavisinin tamamlanmasının ardından Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları hastanesine sevkedildi.


Genç kadının İstanbul dışında kalan ailesi de hastaneye geldi. Aile habercilerin görüntü almaması için genç kadını morg girişinden çıkararak ambulansa bindirdi bu sırada da yüzü kapatıldı. Kadın polis eşliğinde Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne götürüldü.


İddiaya göre önceki gün Beyoğlu'nda meydana gelen olayda 26 yaşındaki kadın misafir olarak gittiği arkadaşlarının evinde doğum yaptı. Kadın arkadaşları onu hastaneye götürmek için taksi aradığı sırada bebeğini bulunduğu 5. kat dairesinden apartman boşluğuna attı. Genç kadın arkadaşlarına da sancılarının sonlandığını söyledi. Komşuların ihbarıyla polis harekete geçti. Polise verdiği ilk bilgide bebeğin ölü doğduğunu söylediği öğrenilen genç kadın, kanamasının olması nedeniyle Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Burada polis gözetiminde iki gün tedavisi süren M.E.Ö., bugün ruh sağlığı bozulduğu gerekçesiyle Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne sevk edildi.