son anda araçtan çıkmayı başardı.

Edinilen bilgiye göre yangın saat 00.30 sıralarında Beyoğlu, Kulaksız Mahallesi Donanma Caddesi üzerinde meydana geldi. İçinde iki kişinin bulunduğu 34 TS 7708 plakalı otomobil henüz belirlenemeyen bir nedenle aniden yanmaya başladı. Trafikte seyreden diğer araçların ikazıyla aracın yandığını anlayan sürücü İbrahim Yeşilırmak, otomobili durdurarak arkadaşıyla birlikte araçtan indi. Alevler tüm aracı sararken, olayı gören vatandaşlar durumu hemen polise ve itfaiye ekiplerine bildirdi. İtfaiye gelene kadar caddeyi trafiğe kapatan polisler yanan araç etrafında önlem aldı. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri yanan araca su sıkarak söndürdü. Yangın sonrası otomobil kullanılamaz hale geldi.

"ARACINIZ YANIYOR"

Aniden aracın yandığını ve kendini dışarı attığını söyleyen sürücü İbrahim Yeşilırmak “Seyir halindeydik.Giderken arkamızdan bir araç korna çaldı. Biz de yol istiyor zannettik. Ama şoför ‘aracınız yanıyor’ dedi.Bende hemen aracı kenara çektim. Ön taraftan dumanlar yükseliyordu. Ben hemen araçtan uzaklaştım.İtfaiye haber verdim. Araç yandı ama çok şükür canımıza bir şey olmadı" diye konuştu.

İtfaiye ekipleri yangını söndürdükten sonra polis olay yerinde incelemelerde bulundu. Yanan araç çekici ile kaldırıldıktan sonra trafik de normale döndü.

HY (ET)