bitişiğindeki ormanlık alanda yangın çıktı. Yangının akaryakıt depolarına ulaşma tehlikesine karşı olay yerine bir çok itfaiye ekibi sevk edildi. Havadan ve karadan yapılan müdahalelerle alevler akaryakıt depolarına ulaşmadan söndürüldü.

Göksu Mahallesi Bent Yolu Caddesi üzerinde bulunan MSB ANT 4'üncü İşletme Müdürlüğünün bitişiğinde bulanan ormanlık alanda saat 14.30 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Rüzgarın da etkisiyle büyüyen yangın, akaryakıt depolarının bulunduğu alana doğru yayılmaya başladı. Alevlerin tesisleri tehdit etmesi üzerine Çavuşbaşı, Kavacık, Beykoz, Ümraniye ve İstinye itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, yangının çıktığı alanın dik ve engebeli olması nedeniyle karadan müdahalede zorluk çekti. Yangına, 2 uçak ve 2 helikopter de havadan müdahale etti.

Havadan ve karadan yapılan müdahalelerle yangın MSB ANT 4'üncü İşletme Müdürlüğü'ne sıçramadan kontrol altına alındı. Yangın sonucu 3 dönüm ormanlık alan kül oldu. Yangının bitişiğinde çıktığı tesisden Trakya Bölgesi'ndeki NATO

birliklerine yakıt ikmali yapıldığı öğrenildi.