Kaza, Çavuşbaşı Mahallesi Çengeldere Caddesi üzerinde meydana geldi. Görgü tanıklarının ifadelerine göre, aşırı süratli seyrettiği iddia edilen Hakan Albayrak (20) yönetimindeki 34 GG 9452 plakalı otomobil, ara sokaktan caddeye çıkan Nevzat Alan yönetimindeki 34 EV 9621 plakalı otomobile yandan hızla çarptı. Çarpmanın etkisiyle Alan’ın kullandığı otomobil etrafında birkaç tur döndükten sonra durdu.


Sürücü Hakan Albayrak ve arkadaşı Hüseyin Ferşat Güler isimli gençlerin bulunduğu otomobil de takla attıktan sonra kaldırıma çıktı. Kazada yaralanan Albayrak ve Güler, vatandaşlar tarafından otomobilden çıkartılarak hastaneye kaldırıldı. Otomobilinde sıkışan Alan’ın çıkartılması için itfaiye ekipleri çağırıldı. İtfaiye ekiplerinin çalışmaları sonucu sıkıştığı otomobilden yaralı olarak çıkartılan Alan, hastaneye kaldırıldı.


Kazayı gören vatandaşlar, içerisinde gençlerin bulunduğu otomobilin cadde üzerinde aşırı süratli seyrettiğini ve Nevzat Alan’ın kullandığı otomobile çarptığını söyledi. Bu arada, kazaya neden olan Albayrak’ın kullandığı otomobilin arka camında genelde hız tutkunu gençler tarafından arabalarına yapıştırdıkları bilinen ‘Tuning cadde' dikkat çekti.